Apr 30, 2012

What I miss the most.

Assalamualaikum and Hye.

Mesti rasa kepelikan melanda kan? Rajin pula Asma Siddiqa ini buat entri baru. padahal dia baru je update. Apa kes ini? Haha. Takda apa pun sebenarnya. But, I'm being triggered by something, hmm maybe can say by someone nak tulis kali ini. Siapa someone itu? Apa something itu?

Well, nak cerita la, dulu-dulu 3 years ago lebih kurang, aku dengan kawan baik aku ini * dia tak bagi sebut nama dia, takut makin ramai peminat dia. opsss* minat benda yang perempuan jarang minat. Okay, perempuan-perempuan yang ada interest sama dengan kami, aku kata JARANG, so means bukan kami je, ampa termasuk la. haha. Okay merapu dah. Entry aku kali ini nak cerita apa yang kami minat ini la. *Serious aku rindu sangat time ni. Time ini kami sangat la tak matured and mudah terpengaruh by the younger. opss. Kami pun muda, cuma kami terpengaruh dengan lagi muda dari kami. faham? haha

Mesti rasa lambat kan benda apa la kami minat sangat ni. Haha. Itsss showtime.

AVENGED SEVENFOLD!

*Style kan? Okay takmau puji. haha

Haaa ni la kami into sangat. Avenged Sevenfold. Dulu, memang minat sangat la. Kawan baik aku ini, dia minat Zacky. Yang agak comel and kecik tu. Elok la kawan baik aku tu minat. Sama je. haha ampun ye makcik! ;) Aku sukaa itu yang tiga dari kiri. He is a drummer. Tapi dia RIP dah. Smart kot dia main drum. Tak percaya. Cuba tengok video depa tajuk Afterlife, sila perhati dekat drummer sahaja ya. Okay sangat style. :D

Drummer :)

Zacky Vengeance and Synyster Gates

Antara lagu yang sangatttt aku minat. Afterlife. Lagu ini sangat la awesome dengan suara M.Shadows, the vocalist yang sangat la awesome. dengan The Rev, the drummer yang sangat la mencairkan aku. Okay tipu, aku suka part dia pusing sticks ja. haha. and Zacky and Syn, the guitarist yang sangat alalala comel. Lepas itu, lagu Dear God and Seize the Day antara yang the best la. Seize the Day tu berjaya membuat seseorang itu nangis. haha serious lawak. Sebab aku takda la sampai tahap itu. Eh, siapa seseorang itu? Biar la rahsia. 

Yang jadi aku semangat sangat tulis A7X ini, junior aku and kawan aku, depa pi tengok Konsert Avenged Sevenfold kat Malaysia baru-baru ini. Serious aku jealous. Tapi, kalau ada peluang pun, takkan aku pi la. Aku perempuan neh. haha :)

To my bestie (Name can't be stated here. hahah) , serious aku rindu sangat dekat hg. Rindu la time kita sama-sama hardcore dekat Avenged Sevenfold. :')

Fuh, terpanjang sikit entri kali ini. Enjoy reading, readers :) Adios ;)

Smile makes your day. Lets smile :)




6 comments:

  1. wah! band ni memang awesome. aku pun dulu jeles band yang aku suka datang malaysia taoi tak dapat pi tengok sebab nun jauh di KL. buat hari selasa pulak. frust aku -_-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sangat la awesome weh! Memang hentak-hentak kaki tak leh pi. okay tipu je! haha. tapi jealous, tengok member-member laki pi. -.-

      Delete
  2. opsss...kenal x anonymous nih?well yes i'm that stated "bestie" tuh..haha rinduuuu~!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak kenal mcm mana. Naik nama hg. haha -.- Kantoi la

      Delete
  3. tymah othman(ke?)May 2, 2012 at 10:55 AM

    mana hg tw..kot2 la aku ni saja2 ja nk buat nama lagutu..hah mana nk p tw kn..haha

    ReplyDelete